Fes-te Soci

Arguments

En la unió està la força

 

Des del començament d’aquesta situació de pandèmia, el sector de l’hostaleria i els esdeveniments ha estat a la corda fluixa. Les mesures que s’han pres per part del Govern i l’Estat, han suposat canvis continus en el modus operandi de la nostra feina. Això ha provocat que molts negocis hagin d’abaixar la persiana indefinidament per no poder aguantar el ritme de tancaments i reobertures. La desesperació i la incertesa creixen exponencialment amb el pas dels mesos i no ens podem quedar de braços plegats.

 

Sentim que ens han abandonat, ens han deixat sols. Però no ho estem pas.

 

Si una cosa hem après aquest últim any, és que cal estar preparat pel que vingui. No sabrem mai amb certesa com ens aniran les coses a cadascú, però el que és clar és que caldrà fer pinya entre tots i totes per aconseguir que escoltin els nostres clams. A l’Associació volem anar més enllà dels efectes de la pandèmia sobre els nostres negocis. Volem ser el nexe d’unió de referència del nostre sector a Catalunya, per afrontar junts les necessitats del dia a dia de tots i totes nosaltres.  Necessitàvem compartir els nostres neguits, fer-nos costat i aquesta és la manera més justa, equitativa i potent que tenim. A l’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya hi trobaràs un espai per compartir, consultar, deixar-te assessorar i sobretot conèixer més a fons el teu sector en el nostre territori.

Les abraçades, els petons, els riures, els dinars dels diumenges, les sobretaules que s’allarguen, les celebracions amb família i amics… la pandèmia ens ha obligat a deixar enrere moltes de les coses que ens omplien, i per tant, ens ha obligat a desvincular-nos dels restaurants i espais de celebracions.


Però nosaltres estem preparades per tornar a engegar motors. Ho tenim tot enllestit per garantir la màxima seguretat sanitària, tant pels nostres clients com pels nostres treballadors i treballadores. Som conscients del moment històric que estem vivint. Cal ser molt responsables i vetllar per la salut del global de la població. Per això volem que ens escoltin, per demostrar el que tothom sap: som essencials.


La nostra no és només una feina de restauració i entreteniment. Nosaltres tenim una labor social que no ens estan deixant exercir. Només demanem que ens deixin fer la nostra feina, que ens proporcionin els ajuts que reclamem i que les mesures de contenció de la COVID-19 siguin proporcionals i lògiques.


El nostre sector ha sigut un dels més menystinguts durant l’últim any, però volem tirar endavant. Volem demostrar que podem donar el 100% de nosaltres per complir amb totes les mesures. I sobretot, tornar a tenir l’oportunitat de fer gaudir dels bons moments a la gent.

 

Ara més que mai, les coses bones s’han de seguir celebrant.